uMie's FotoPages

By: uMie Cun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 9-Dec-2007 22:38 Email | Share | | Bookmark
Kenduri umah ACAI & Karaoke@RedBox SOGO.

Pegedil.. comel jerk bentuk dia.. rasa pun sodap!
iks.. iks.. iks.. ingat makan kat otel ke hape?? :p
mie & kak yatt
View all 26 photos...


Terlebih dahulu nak mintak maaf coz lambat upload gambar2 nie. Kesibukkan di ofis dan kepenatan pada malam hari menghalang untuk mie meng'upload' terlebih awal.. Sori yer pada sesiapa yg ternanti2 gambar2 nie.. *jeling2 kat kak retna*

Pepon, terima kasih diucapkan pada ACAI di atas undangan majlis perkahwinan adik dia tu.. Meriah sungguh majlis tu. Makanan dia simple je tapi SEDAP. Tiap kali pegi umah acai, teringat kat kampung la.. huhuhu.

Lepas pegi makan kendiri umah acai, Mie, kak retna, kak sheda&kids, shai, kak yatt & kiki pegi berkaraoke di RedBox SOGO. Dah lama x berkaraoke, rasa kekok & malu la.. hahaha klakor.. klakor.. pepon, mie ENJOYY sangat!!!

Terima kasih pada semua......




Saturday, 10-Nov-2007 17:35 Email | Share | | Bookmark
Open House syawal...

 
 
 
View all 70 photos...


Saturday, 24-Mar-2007 20:40 Email | Share | | Bookmark
HaPpY BeSdaY 2 Me...

 
 
 
View all 43 photos...
Dah lama tak celebrate besday macam nie.. kali terakhir celebrate 2 tahun lepas bersama ex-bf mie.. itu pun disulam kedukaan .. pada mulanya mmg tak rancang langsung nak celebrate besday tahun nie.. iye la, dah kembali solo nie takkan nak celebrate sorang2 plak kan.. hehe hinggalah satu hari tu dapat sms dari sorang sahabat baru nie.. dialah yg beria2 ajak jumpe pada 24hb tu.. mie ingatkan dia nak buat perjumpaan biasa2 je.. sekali ramai plak yg datang siap ada kek dan satay.. perasaan masa tu malu pun ada, terharu pun ada, seronok pun ada erm.. macam2 ada la.. Pepon, Ribuan terima kasih diucapkan pada En.Shaizhar kerana bersusah payah buat Mini Party tu untuk mie. Terima kasih juga buat semua yg menghadirkan diri pada hari tersebut..

Kehadiran kalian, sedikit sebanyak telah memberi semangat buat mie meneruskan kehidupan dengan riang dan gembira. ceeewah!


Wednesday, 25-Oct-2006 17:28 Email | Share | | Bookmark
Raya 2006

Kenduri umah ustaz Din..
 
Kenduri umah Fatimah..
View all 20 photos...
Hari raya ke-5... jalan2 raya sambil makan nasik minyak Ust. Zainuddin(tak sempat nak ambik gambo dier) dan Puan Fatimah(hehe dah jd puan la skrg kan..)


Saturday, 13-May-2006 12:50 Email | Share | | Bookmark
Re-Union Pictures...

Ketibaan rombongan cik kiah dari perak...:d
nyumm.. nyumm.. kek paling sedap yang pernah aku rasa...:p
ala... la.. la.. nyomelnyer.. hahaha..
View all 76 photos...
Assalamualaikum semua... exceli, mie dah lama nak wujudkan fotopages nie... memula ingat nak attach'kan' sume gambar2 nie kat website mti.. tapi rasanya macam makan masa pulak... so, cara mudah dengan mewujudkan fotopages nie je la... kat sini, sesape je yang datang n jenguk fotopages mie nie, bolehlah komen ape2 je la yang korang nak... hehehehe ... kalau dulu, kat BLOG mie dah cerita serba sedikit pasal re-union nie.. so, rasa macam tak lengkap lak kalo takder gambar2 nie sume... kepada ex2 mti yang tak dapat join re-union malam tu, leh la tengok gambar2 nie sume... ntah ingat ke lagi korang kat kitaorang......


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net